STANko.rsSTANko.rs
STANko.rsSTANko.rs

Zaštita privatnih podataka

Portal STANko.rs kao i firma vlasnik portala VOXNET LJMN d.o.o. su posvećeni zaštiti svih privatnih podataka koje prikupimo od Vas. Korišćenjem naših usluga smatra se da se slažete da koristimo Vaše podatke pridržavajući se naše politike zaštite privatnosti. Mi tražimo samo minimum Vaših podataka potrebnih za normalan rad portala i pružanje odgovarajućih usluga. Ova politika privatnosti označava slučajeve u kojima možemo prikupljati podatke o Vama. Vaše korišćenje portala STANko.rs daje nam pravo da sačuvamo podatke o Vama uz Vašu saglasnost.

Možemo prikupiti neke ili sve podatke koje nam pružite, uključujući Vaše ime, adresu, broj telefona, broj faksa i email adresu, zajedno sa podacima o Vašem korišćenju portala. Druge informacije koje mogu biti potrebne s vremena na vreme da bi smo Vam pružili neku uslugu biće naknadno zatražene.

Koristimo prikupljene podatke primarno da bismo izvršili neki zadatak zbog kog ste posetili naš portal. Sve razumne predostrožnosti su preuzete da bi se sprečio nedozvoljen pristup ovim informacijama. Ova predostrožnost označava da ćete morati ispuniti određena podatke (zbog identifikacije) ukoliko želite da vidite informacije o detaljima Vašeg naloga.

Vaš Internet browser ima ugrađenu mogućnost za čuvanje malih fajlova - kukija (engl. "cookies") koji sadrže informacije koje omogućavaju portalu da prepozna Vaš nalog. Vi imate mogućnosti da sprečite Vaš računar da prihvata kukije, ali ukoliko to uradite, određene funkcionalnosti veb aplikacije - portala mogu postati nedostupne.

Ne dozvoljavamo pristup trećim licima nikakvim ličnim informacijama prikupljenim od Vas sa ovog portala. Možemo koristiti informacije da budemo u kontaktu sa Vama i da Vas informišemo o razvoju, ponudama i akcijama našeg biznisa. Ukoliko u budućnosti imamo potrebu da damo pristup Vašim informacijama to ćemo učiniti isključivo uz Vaše znanje i pristanak.

STANko.rs može dati informacije bilo kog korisnika zakonodavnim ustanovama bez pristanka ili obaveštenja korisnika ukoliko dobijemo zakonski nalog od nadležnih institucija. U takvim situacijama zakon Republike Srbije izričito nalaže saradnju u potpunosti sa nadležnim organima.

Bilo koje izmene naše politike privatnosti biće unešene ovde i imaće trenutnu važnost. Preduzećemo razumne korake da Vam ukažemo na bilo kakve promene u politici privatnosti. Predlažemo da s vremena na vreme pogledate ovu polisu zbog mogućih izmena.